Uw partner voor inpakken, stik- en bekleedwerk , assemblage, montage en VAL ( Value Added Logistics )


 

Nieuws over Conpak BV


mei 14, 2012

Conpak is hard bezig om de werkzaamheden verder uit te breiden. Hierbij wordt ingezet op diverse segmenten in de markt. Waarbij “het leveren van arbeid” de belangrijkste bezigheid is, welke op velerlei gebied ingezet kan worden. Heeft u bepaalde werkzaamheden welke verricht moeten worden en waarbij u Conpak als een ideale partner ziet. Dan kunt u ook gebruik maken van het aanvraag formulier om zodoende vrijblijvend  informatie op te vragen over de mogelijkheden


apr 1, 2012

In deze is zeker geen sprake van een “1 april-grap”, maar vanaf deze dag heeft Conpak het gerenommeerde bedrijf Frunt-Strous overgenomen. In het pand aan de Beekerheide te Beek en Donk is men dagelijks bezig om die dingen te doen waar men goed in is. Het leveren van arbeid. Met de overname van Frunt-Strous heeft Conpak nu een ruim assortiment aan stik- en bekleedmogelijkheden. Hierbij gebruik makende van de stevigere textielen, zoals leer, canvas, zeil etc. Welke veelal op een ambachtelijke manier worden verwerkt.

De nieuwe eigenaar, Cas Hoetelmans, stelt mensen met een arbeidsbeperking in de gelegenheid om die arbeidsactiviteiten te doen, waar men goed in is. Door het inzetten van de juiste mensen om hen heen ontstaat er een ambiance waarin eenieder zich kan ontplooien.